• E enjte, Tetor 1, 2020

Jemi të lumtur të njoftojmë që kemi shtuar një tjetër certifikim sigurie: CloudyHost është tani i certifikuar nga Industria e Kartave dhe Pagesave online me Certifikimin PCI DSS.

Kjo do të thotë që sistemi jonë plotëson parametrat e sigurisë që kërkon PCI DSS. Për ata që nuk kanë njohuri, PCI DSS është një organizatë ndërkombëtare e Ofruesve të Kartave të Kreditit  të cilat menaxhojnë dhe publikojnë standarte për procesimin e kartave të kreditit.

Të mbajmë klientët tanë të Sigurtë është Prioriteti kryesor i CloudyHost.

Shkarkoni çertifikimin tonë PCI DSS